Deurenweb

Tips voor interieur in huis

Deurenweb
Blog

Extra bijzetsloten plaatsen op uw deuren en ramen

Extra bijzetsloten op deur en raam plaatsen is altijd een goed idee. Met een bijzetslot van Slotenmaker Roosendaal is te zorgen dat mensen met kwade wil niet zomaar binnen zullen komen. Het is belangrijk om te zorgen voor voldoende mate van beveiliging. Dat kan je bijvoorbeeld doen door op zoek te gaan naar de juiste soorten sloten. Zowel voor de deuren als voor de ramen zijn talloze mogelijkheden beschikbaar. Waardoor elke ruimte optimaal te beschermen is. Door de juiste sloten te kiezen, is het goed mogelijk om dit optimaal af te schermen.

Allerlei soorten sloten mogelijk

De professionele slotenmaker kan allerlei soorten sloten plaatsen als extra bijzet slot. Zo zijn er bijvoorbeeld veel mogelijk door te kiezen meerpuntsloten. Ook insteeksloten kunnen van grote waarde zijn. Wie daarnaast zeker wil zijn van optimale veiligheid, kiest voor de veiligheidscilinder. Het zijn al deze mogelijkheden die zorgen dat er naast het hoofdslot voor extra afgrendeling wordt gezorgd. Door het slot op de juiste wijze te plaatsen, is het gemakkelijk te gebruiken. Daarom is werken met een professional natuurlijk ook wel aan te raden. Die kan dit goed voor je verzorgen zodat je optimaal beschermd bent.

Werken met het penslot

Een geliefde optie is werken met het penslot. Het is een goede manier om de deur beter af te sluiten. Dit insteekslot is vooral ook geschikt voor houten deuren. Door de lage kosten, zijn ze heel gemakkelijk in te zetten. Het is bovendien ook fijn dat de slotenmaker ze eenvoudig kan plaatsen. Wel is het belangrijk om te weten dat het penslot over het algemeen met een wat grotere sleutel wordt geleverd. Let daar dus wel ook op. Ook is het slim om de slotenmaker zo nu en dan onderhoud te laten plegen aan het geplaatste slot.

slotenmaker
Op zoek naar een slotenmaker?

In insteekslot bijzetten

Ook een insteekslot kan goed dienen als bijzet slot op deur of raam. Het is een slot dat in veel verschillende vormen en maten te krijgen is. Bovendien beschikken ze ook over het keurmerk. Waardoor je er dus zeker van kunt zijn dat ze ook echt naar behoren zullen werken. Dit type slot is bijvoorbeeld ook goed geschikt voor deuren en ramen van kunststof of metaal. Dit levert dus ook de nodige voordelen bij het plaatsen op. Door de opbouw van het slot is het ook een stuk veiliger. Je kunt zeker zijn van een goede bescherming voor deur en raam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *