De garagedeur

Wat is er mooier dan met open armen thuis ontvangen te worden? Als zelfs de oprit je al uitnodigt. ’s avonds na een lange dag thuiskomen in weer en wind of in de winter als alleen al de gedachte van het uitstappen je koude rillingen bezorgt! Dan opent zich de garagedeur met een druk op de knop en zorgt automatisch dat u zich thuis voelt. Daarom verdient de garagedeur ook de nodige aandacht, hij maakt onderdeel uit van uw huis.

 

Segment garagedeur

 

Of u nieuwbouw hebt of gewoon toe bent aan een renovatie, kies de garagedeur die bij uw stijl past. Er bestaan op de markt segment-, rol-, kantel-,schuif- en automatische deuren. Met daarbij passende toegangsdeuren en aandrijvingssystemen. De segment garagedeur gaat bij het openen recht omhoog. Met deze garagedeur wint u meer ruimte voor en in de garage. Het maakt niet uit of de garageopening rechthoekig, schuin of rond is. En is daarom een ideale oplossing voor de vervanging van uw huidige oude deur.

 

Rol garagedeur

 

Met de rol garagedeur krijgt u meer ruimte in en voor de garage of schuur. U kunt tot vlak voor de ingang oprijden, en bovendien hoeft dit systeem niet op het plafond van uw garage te worden gemonteerd. De aandrijving is zo aangebracht dat het geheel soepel en geluidsarm werkt. Soms wordt er zelfs verlichting meegeleverd. Uw garage een andere uitstalling geven en letten op de prijs kwaliteit verhouding,kan met de enorme keuze aan kantel garagedeuren. Een totaal andere oplossing is de schuifdeur. Dankzij het zijwaarts openen van de deur blijft ook hier het plafond vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *