Slotenmakers zijn handige vaklui

Sleutelbossen zijn handige dingen. Ze bevatten een verzameling sleutels die toegang geven tot het persoonlijk domein. Wie zo’n sleutelbos kwijt raakt is danig onthand. Hoe voorkom je dat verlies van een sleutelbos meteen tot een inbraak leidt.

De ‘eerlijke’ vinder

Stel, iemand vindt jouw verloren sleutelbos. Omdat je er een naam en adres aan hebt hangen is meteen duidelijk wie de eigenaar is. De vinder besluit de sleutelbos netjes terug te bezorgen. Fijn dat er nog eerlijke mensen op de wereld zijn, denk je. Een tijd later worden er echter kostbare zaken uit je huis weggehaald, maar er is geen sprake van braaksporen. Je weet zeker dat je de deuren had afgesloten. Hoe kan dat nou? Dan valt je de eerlijke vinder weer in. Zou deze wellicht bij een slotenmaker jouw voordeursleutel hebben laten bijmaken?

Veilige sleutels

Bovenstaand scenario is niet zo onwaarschijnlijk. Door het snelle terugbezorgen van je verloren sleutelbos vond je het wijzigen van de sloten niet zo nodig. Je voorkomt zo’n situatie door ervoor te zorgen dat je alleen maar beveiligde sloten in je huis gebruikt. Om sleutels bij te maken moet het bijbehorende certificaat getoond kunnen worden. Slotenmakershoofddorp.nl kan je alles vertellen over dit soort beveiligde sloten, sleutels en certificaten. Beveiligd hang- en sluitwerk, dat geeft een prettige zekerheid!

Sleutels bij laten maken

Ondanks dat je sleutels ook kan kwijtraken, kan een slotenmaker ook sleutels bij laten maken. Dit is prettig wanneer bijvoorbeeld iemand bij je komt wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *