Deurenweb

Tips voor interieur in huis

Deurenweb
Uitgelicht

Inspirerende vloeren

Vloeren zijn in allerlei soorten,maten en prijzen te krijgen. Een vloer bepaalt zo’n beetje de sfeer in je huiskamer. Of je nu een houten of een siergrindvloer gaat aanschaffen, ze zijn totaal verschillend van elkaar. Het ligt dus een beetje aan je inrichting welke vloer je gaat kiezen. Ga je voor warmte dan kies je voor een houten vloer of een vloerbedekking. Wilje het wat strakker dan is een siergrindvloer misschien wel passend.

Vloerbedekking

Is tegenwoordig in elke denkbare kleur te krijgen. Hoogpolig of juist een gesneden pool. Warmte en gezelligheid is een van de kenmerken.

Houten vloer

Heeft ook een warme uitstraling en is verkrijgbaar in vele soorten hout. Een eiken vloer is mooi maar kostbaar. Een houten vloer kopen kan bijvoorbeeld bij Your Floor. Zij hebben diverse soorten houten vloeren in hun assortiment.

De siergrindvloer

Een gegoten vloer die sterk en slijtvast is. Hygienische vloer die ook heel geschikt is voor mensen met een stofallergie. In vele kleuren verkrijgbaar en kan op vele manieren toegepast worden.

Kurkvloer

Een kurkvloer is een milieuvriendelijke vloer en niet meer zoals vroeger van dat lelijke donkerbruine kurk maar in vele mooie kleuren te koop. Ook makkelijk te leggen met een handig clicksysteem.

Laminaat

De meeste huishoudens maken gebruik van kwaliteit laminaat. Het voordeel is dat de vloer makkelijk te leggen is, én te onderhouden. Nadeel is dat laminaat wel lawaai kan maken. Daarvoor moet je een goede ondervloer aanschaffen. Bij laminaat is voornamelijk de dikte belangrijk.

Linoleum

Last but not least het linoleum. Linoleum is in de loop der jaren heel erg verbeterd. Verkrijgbaar in vele dessins en kleuren. Hout en steen dessins geven elk weer een eigen uitstraling. Makkelijk in onderhoud en gaat erg lang mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *