Vandaag de dag je woning verkopen valt niet mee

Momenteel staan veel huizen “onder water” wat wil zeggen dat eigenaren in het verleden een te hoge hypotheek hebben afgesloten en wanneer ze deze woning willen verkopen te maken krijgen met een flinke verliespost en een restschuld.

De huizenmarkt is de laatste jaren erg gedaald en er staan in sommige wijken meerdere huizen van hetzelfde type te koop aangeboden.

Op de televisie zijn tegenwoordig verschillende programma’s te volgen, waar professionele hulp wordt aangeboden om het te verkopen huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.
Het huis wordt dan beoordeeld door een makelaar en wordt door een team van klussers gestript en opnieuw gestyled. Je woning verkopen in Waalwijk valt immers niet mee.

Vaak hebben de huisbezitters een bepaalde smaak, of zij hebben hun huis op een bijzondere wijze “Eigen” gemaakt waardoor aspirantkopers daar niet “doorheen kunnen kijken” en de daadwerkelijke mogelijkheden van de woning niet naar voren komen.
Met behulp van een stylist(e) wordt de beneden verdieping gestyled en is het de taak van de bewoners om andere ruimten zelf aan te pakken.  Het is verrassend om te zien, wat een andere kleur op een muur, een nieuwe opstelling van meubels en kleurrijke accessoires kunnen doen! Een vermelding op internet, gecompleteerd met een aantal foto’s van de woning “nieuwe stijl” trekt een nieuw publiek en leidt vaak tot verkoop.

Mocht het hier niet mee lukken? Dan kan je altijd nog een nieuwe makelaar aannemen. Persoonlijk heb ik goede ervaringen met Woonkenners. Zij zijn dé specialist als het gaat om woningen te verkopen in de regio van Waalwijk en Loon op Zand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *