Deurenweb

Tips voor interieur in huis

Deurenweb
Blog

Tips bij het vinden van de juiste schilder

Ben je op zoek naar een nieuwe schilder in Utrecht? Dan kan je wel wat tips bij het vinden van een schilder gebruiken. Wij geven je graag een aantal tips mee waar je op moet letten als je op zoek bent naar een nieuwe schilder.

Vraag verschillende offertes aan.

Als je op zoek bent naar een nieuwe schilder dan is het slim om meerdere offertes aan te vragen. Vaak zit er een groot verschil in het aanbod en de prijs van de verschillende schilders. Zorg er wel voor dat je offerte aanvraag zo compleet mogelijk is zodat een schilder een complete offerte kan maken zonder meerprijs. Geef dus duidelijk aan wat het oppervlakte is dat geschilderd moet worden en geef eventueel aan of dit muren, deuren of kozijnen zijn. Geef daarnaast aan of de kus binnen of buiten is en op welke verdieping. Een schilder kan zo pas echt goed inschatten hoeveel geld een klus gaat kosten. Hierdoor kun je de juiste schilder uitzoeken. Hierdoor kan je tevens een hele hoop geld besparen. Denk wel even na of je bijvoorbeeld een onderhoudscontract erbij wilt. Dit kan wel prettig werken, zodat je schilderwerk in orde blijft.

Controleer de offerte.

Tips bij het vinden van een schilder is vooral dat je de offerte goed moet controleren. Er moet bijvoorbeeld instaan of er wordt gerekend bij meerwerk qua uren. Of dat er echt een oppervlakte prijs wordt berekend. Controleer daarnaast op eventuele schriftelijke garanties op het schilderwerk en het soort verf dat gebruikt wordt. Uiteindelijk kan je zo de meest voordelige schilder uitkiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *