Houten veranda’s bezorgen je lange avonden

Genieten in alle seizoenen

Voor een vakantiegevoel in je eigen achtertuin is het echt onmisbaar: een mooie houten veranda. Deze aanbouw aan je woning of in je tuin, die bestaat uit een afdak en houten palen, biedt een fijne plek om in te zitten, te eten en te zonnen. De overkapping zorgt ervoor dat je met regen droog blijft en dat je in zonnige tijden lekker in de schaduw kunt zitten. Zomers is het een mooie plek om tuinfeestjes te houden; ’s winters is het er heerlijk vertoeven met een vuurkorf aan en een heater aan de muur. Op deze manier kun je in alle seizoenen van je tuin genieten.

Een veranda is een goede investering, omdat hij vele jaren mee zal gaan. Het is daarom belangrijk om de juiste keuzes te maken wat betreft de uitvoering. Er zijn veel verschillende variaties mogelijk. Heb je meer een moderne stijl? Dan is een strakke veranda in combinatie met glas wellicht een goede optie. Houd je meer van klassiek? Kies dan voor een sierrand langs de overkapping. Door een veranda aan te passen aan de stijl van je huis en tuin, wordt er één geheel gecreëerd.

Creëer je eigen stijl

Een veranda geldt als een extra ruimte in je tuin en kan gezien worden als een tweede woonkamer. Zorg eerst voor een goede basis: een mooie vloer, comfortabele tuinmeubelen en goede verlichting. Daarnaast kan sfeer aangebracht woorden met bijpassende accessoires. Met behulp van kussentjes, kaarsen en bloembakken kun je helemaal los gaan! Ga voor een Ibiza stijl met kleurrijke kussentjes of breng een strandgevoel teweeg door veel blauwe en witte decoraties. Dit kan natuurlijk geheel naar eigen smaak bepaald worden.

Een houten veranda is een echte sfeermaker en heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Het is daarom zeker een aanwinst voor je tuin. Stel je eigen droomveranda samen door goede keuzes te maken in bouw en inrichting. Met zo’n mooie veranda kun je dan optimaal genieten van het buitenleven! Wil je een offerte opvragen voor een houten veranda? Neem eens contact op met niekroos.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *