Deurenweb

Tips voor interieur in huis

Deurenweb
Blog

De prijzen van energie leveranciers vergelijken

Als je een nieuwe energie leverancier wilt hebben dan is het belangrijk om de goedkoopste uit te kiezen. Je wilt immers niet al te veel geld uitgeven aan energie. En energie is energie, zolang het maar werkt ben jij tevreden. Maar ook als je niet van plant bent om te gaan overstappen moet je toch maar eens kijken naar de mogelijkheden die het overstappen bied. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat je veel geld kunt besparen door regelmatig over te stappen. Door dit op een goede en slimme manier te doen heb jij altijd energie, maar kun je toch veel geld besparen!

Zo vergelijk je en vind je een goede energie leverancier;

Stap 1: Ga naar een vergelijkingswebsite toe waarbij je de leverancier energie vergelijken kunt. Bijvoorbeeld easy switch. Vervolgens vul je op de website in hoeveel stroom je nu verbruikt, wat voor soort stroom dit is, wat je nog meer gebruikt, nog wat gegevens etc. Vervolgens krijg je de goedkoopste optie te zijn en kun je via de site overstappen. Vaak worden het eerste jaar veel leuke kortingen gegeven en kun jij dus op die manier veel geld besparen.
Stap 2: Check altijd meerdere vergelijkings- websites en sluit vervolgens je abonnement af via de vergelijkings- website die de goedkoopste prijs aanbad op jouw persoonlijke situatie. Vervolgens kun je hier mee in zee gaan.

Stap 3: Het afsluiten van de energie leverancier. Houd wel rekening mee met de duurtijd van een contract. Ga nooit lange contractsduren aan van bijvoorbeeld vijf jaar, die je bij de Essent kan afsluiten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *