Deurenweb

Tips voor interieur in huis

Deurenweb
BlogUitgelicht

Stukadoor inhuren

 

Zowel particulieren als bedrijven, schakelen een stukadoors in voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in appartementen, huizen of industriële en bedrijfscomplexen.
Het inschakelen van betrouwbare en ervaren vakmensen is hierbij een must!

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor werkt plafonds, buiten- en binnenmuren strak af.Dit kan bij een nieuwbouwproject maar ook bij een renovatie. De aangebrachte pleisterlaag zorgt dat de muren glad zijn om eventueel nadien te schilderen of te behangen. Daarnaast zijn er enkele specialisaties zoals sierpleister. De pleister wordt machinaal of met de hand aangebracht en bewerkt. Een stukadoor genoot een degelijke opleiding.

Soorten werk

-binnenbepleistering, eventueel ook cementering van muren en plafonds.
-sierbepleistering of kleinere pleisterkarweien eventueel in kleur
-het plaatsen van verlaagde plafonds
-gevelbepleistering om zowel de binnenmuren als de gevel buiten te verfraaien

Kwaliteit

Mooi stucwerk is belangrijk voor het verfraaien en de verdere afwerking van uw ruimtes. Echte professionals voeren continu controles uit op de geleverde kwaliteit. Elk karwei is schildersklaar en wordt volgens alle geldende veiligheid – en milieubepalingen afgeleverd.

Offertes

Richtprijzen zijn online te vinden. Maar aarzel niet om verschillende stukadoors te raadplegen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.
De prijs is afhankelijk van het soort stukwerk u kiest. Een grote, rechte wand in uw woonkamer zal qua prijs lager liggen dan een kamer met veel hoekjes en kantjes zoals deurposten en kozijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *