Een deurmat voor elke deur

Deurmatten vind je in alle stijlen, van modern tot klassiek, van grappig tot stijlvol. Er zijn deurmatten voor binnen, maar evenveel soorten deurmatten voor buitengebruik. Naast het decoratieve aspect, heeft een deurmat meestal een functioneel doel, namelijk het huis, de winkel of bedrijfsruimte proper houden en het vuil buiten houden.

Deurmatten voor buiten


De meest voorkomende deurmatten voor buiten zijn ofwel uit rubber, ofwel uit kokos gemaakt. Een combinatie van beide materialen zien we de laatste jaren ook meer en meer. Kokosmatten kunnen uni zijn, maar vaak zijn ze voorzien van grappige, kleurrijke of stijlvolle prints. Deze verschillende materialen zijn zeer duurzaam en kunnen zonder probleem het hele jaar buiten worden gebruikt.

Stijlvolle deurmatten voor binnen


Deurmatten voor binnen hebben dikwijls een decoratieve functie. Het grove vuil werd al opgevangen door de deurmat die buiten ligt. De deurmat voor binnen zal eventueel nog het laatste overtollige vocht opvangen. Maar vooral zal deze mat de interieurstijl van het huis aanduiden vanaf de eerste stap in de kamer. Matten met afbeeldingen van dieren zijn altijd al heel populair geweest. Honden, katten, paarden, je ziet het bijna in elk huis wel ergens. Een mooi deurmat is ideaal om u gasten welkom te heten in uw huis. Bij Onlinemattenshop vindt u een uitgebreide collectie decoratieve deurmatten voor binnen .

Borstelmatten houden het grof vuil buiten


Heel populair momenteel zijn borstelmatten. Dit zijn deurmatten die voorzien zijn van honderden kleine borsteltjes die het grove vuil van uw schoenzolen afschrapen. Zijn uw schoenen sterk bevuild dan kan u op zo’n borstelmat het vuil afschrapen. Deze borstelmatten hebben een open structuur, waardoor ze goed reinigbaar zijn, maar waardoor ook het vuil er niet blijft opliggen. Door de open structuur zal het overtollige water ook gemakkelijk kunnen wegvloeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *