Tips bij het kopen van een vliegenraam

Ben je op zoek naar de ideale oplossing om de muggen zoveel mogelijk buiten te houden? Dan is het kopen van een vliegenraam een prima optie. Niet alleen blijven de muggen en ander ongedierte buiten, met een vliegenraam kun je tevens de woning van wat frisse lucht voorzien. We geven in dit artikel een aantal tips omtrent het kopen van een vliegenraam.

In een webshop of in een winkel kopen?

Het kopen van een vliegenraam kan zowel online als in de winkel worden gedaan. Bij het online bestellen heb je vaak een beter overzicht van de verschillende types en daarnaast staat er ook direct een uitleg bij terwijl je in een winkel dit weer aan het personeel moet gaan vragen. Bij het online bestellen kun je de meetinstructies op de webshop volgen en vervolgens direct bestellen.

Vliegenraam kopen
Voorkom ongedierte in huis met een vliegenraam

Maatwerk of standaard maat vliegenraam?

Woningen hebben vaak maten voor hun ramen en deuren die standaard zijn. Daarom is het ook mogelijk om standaard maten te bestellen. Mocht dit het geval, dan is dit vliegenraam vaak ook goedkoper bij een standaardmaat dan wanneer een vliegenraam op maat gemaakt moet worden. Bij maatwerk is het wel belangrijk dat je de maten goed doorgeeft, bij het maatwerk kan het immers niet meer worden ingeruild en bij het fout doorgeven moet er dus een nieuwe worden besteld.

Vliegenraam zelf monteren?

Wanneer het vliegenraam eenmaal binnen is hoeft deze alleen nog gemonteerd te worden. Nu is dit op zich niet zo een groot probleem. Vaak kan deze zeer gemakkelijk worden gemonteerd, met behulp van de handleiding. Alleen wanneer je er niet uitkomt kun je er voor kiezen om deze te laten monteren.  Wanneer je er een groot aantal vliegenramen moet monteren in de woning is het laten plaatsen ook nog steeds een optie. Er kan namelijk behoorlijk wat tijd worden bespaard. Eenmaal geplaatst hoef je niks meer aan de vliegenramen te doen. Deze zijn namelijk onderhoudsvrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *